Wednesday, August 31, 2011

Wire Wrap - Vezbanje

Od kako sam zavrsila prvi nivo izrade nakita od bakra, svaki dan se igram sa zicom. Moram da priznam da sam odusevljena ovom tehnikom i da uzivam u njoj. Usput, za jednog dizajnera kome u mnogim fazama kreativnog procesa konacni izgled realizacije njegove ideje zavisi cesto i od drugih ljudi, ogranicenja samog materijala, alata, masina eventualno, neophodnosti razmisljanja o sto manjem otpadu, tj. sto boljem utrosku -  izrada nakita od zice u Wire Wrap tehnici je fenomenalan medijum - proces izrade od ideje do gotovog komada je kompletno u njegovim rukama, otpad prakticno ne postoji, ulaganja ne moraju da budu prevelika ( bar ne u pocetku ) jedino ostaje da se izaberu perlice, tj. kamenci.

Slede radovi koje sam do sada uradila. Jos mnogo treba da se vezba da bi se usavrsile neke stvari, ali ide bolje nego sto sam mislila.
      Indiana
..kada sam skidala patinu celicnom vunom, skinula se i crvena boja sa OFARBANIH perlica - tako da vodite racuna da ne kupujete obojene perlice!

Amaste

..doci cu, nadam se, vremenom da zica bude simetricno obavijena, za sada to izgleda kao na slici gore.

Toledo
...naucih da pravim i udice:),

Ahua
improvizacija..


5 comments:

 1. Improvizacije... je fenomenalna.....

  Poz, Oggy

  ReplyDelete
 2. Hi dear its very nice blog and your post on blog is very informative I would like to visit on your blog again and again. It’s very effective and attractive your blog theme is according to your blog title. aluminium cable manufacturers in India, Aluminium Cable Manufacturers

  ReplyDelete
 3. Hi dear its very nice blog and your post on blog is very informative I would like to visit on your blog again and again. It’s very effective and attractive your blog theme is according to your blog title. aluminium cable manufacturers in India, Aluminium Cable Manufacturers

  ReplyDelete
 4. Hi:), thank You for visiting and do come again:)!

  ReplyDelete